joi, 11 iunie 2015

Deputatul traseist Marian Avram a migrat de la PSD la PNL

Deputatul PSD de Tulcea Marian Avram a declarat că va vota moțiunea împotriva Guvernului Ponta. Avram a mai spus că a demisionat din PSD și se înscrie în PNL. Că deputatul Avram dă bir cu fugiți din tabăra lui Ponta și se alătură parlamentarilor opoziției, în principiu, pare a fi de lăudat.În realitate, Avram mai adaugă ceva în traseul său de politician traseist și de oportunist.
Marian Avram și-a făcut debutul în politică la PNȚCD și în timpul guvernului CDR și la scurt timp  de la înscrierea în PNȚCD, a primit, drept recompensă, funcția de director al Direcției Sanitar-Veterinară Tulcea.Avram a mai săpat pe unul și pe altul de la țărăniștii din Tulcea și a fost uns pentru o vreme președinte al PNȚCD Tulcea. Înainte de alegerile din 2004, Avram a trecut în barca PD și astfel a revenit pe postul de șef al veterinarilor din județul Tulcea și în 2007 a fost uns președinte al Agenției Naționale Sanitar-Veterinare. Din poziția de șef al veterinarilor, Avram a condus campaniile isterice de decimare a păsărilor domestice infestate cu gripă aviară. În 2008, PDL l-a făcut pe Avram deputat, iar înainte de alegerile din 2012 a plecat din PDL și s-a înscris în PSD și astfel și-a păstrat calitatea de deputat numai că a înmulțit trandafirii.Acum, simțind din ce parte bate vântul electoral în perspectiva anului 2016 se înscrie în PNL. Avram va beneficia de degringolada din marele PNL Tulcea generată de arestarea primarului Constantin Hogea, copreședinte al PNL Tulcea.
Gurile rele vorbesc de oarece probleme de corupție ale deputatului Marian Avram, ar fi vorbă de niște împroprietăriri ilegale pe la Cataloi de care s-ar fi interesat și DNA și de lupta dată cu gripa aviară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu